Signe Kongebro

Signe Kongebro er arkitekt MAA, associeret partner og leder af Henning Larsen Architects’ afdeling for udvikling og bæredygtighed. Hendes store viden om bæredygtighed og integreret energidesign er vokset ud af hendes aktive deltagelse i tværfaglige projekter og går hånd i hånd med hendes stærke formidlingsevner.

Signe har i en årrække undervist på Det Kgl. Danske Kunstakademis Arkitektskole og er ekstern afgangscensor.  Hun har i de senere år stået for adskillige efteruddannelsesforløb om bæredygtighed på tegnestuen. Signe har desuden været tilrettelægger af en række offentlige debatter hos Henning Larsen Architects, ligesom hun bidrager til den samfundsmæssige debat gennem bl.a. Energistyrelsens Klimatilpasningspanel, Concito og Danmarks Grønne Tænketank. Signe vejleder desuden tegnestuens tre erhvervs-ph.d.’er, der forsker i energioptimerende tiltag i byggeriet.

Signe underviser på kurset Renovering.