Medlemsfordele

Medlemskab af Arkitektforeningen giver dig først og fremmest ret til titlen ”arkitekt MAA”, Titlen er et kvalitetsstempel, der kræver en kandidatuddannelse fra en anerkendt arkitektskole samt løbende efteruddannelse.

Når du er medlem hos os, får du også adgang til:

Kurser/ efteruddannelse med rabat
Deltag i kurser og efteruddannelse til medlemspris

Politisk indflydelse
Giv din mening til kende og få indflydelse i taskforces, lokalafdelinger, bestyrelse og i repræsentantskab

Kontante rabatter
Få rabat på Politiken, museer, bøger, møbler & design, hoteller og foreningens ferieboliger

Arkitektforeningens feriehuse
Få adgang til foreningens feriehuse i Amsterdam og på Ærø.

Mentorordning
Få faglig udvikling 1:1 eller 1:5

Faglige hverv
Bliv fagdommer for Arkitektforeningen i konkurrencer og i bygningspræmieringer.

Arrangementer
Deltag i fester, foredrag, rundvisninger og meget mere bl.a. via din lokalafdeling

Karriererådgivning
Få bl.a. personlig vejledning hos certificeret coach

Arkitekten
Få standens fælles tidskrift 12 gange om året

Nyheder
Via vores ugentlige nyhedsbrev får du mulighed for at være opdateret på aktuelle emner indenfor konkurrencer, kurser, politik m.m.

Netværk
Styrk din profil og dit netværk. Opdater din profil i netværket, så er du kun et klik væk fra 7.000 fagfæller

CV-skabelon
Få nemt overblik over dine kompetencer i vores CV-skabelon. Du finder den under din profil.

Arkitektforeningens legater
Søg Arkitektforeningens legatpulje