Legater 2013

Der blev i 2013 uddelt følgende legater

15.000 kr. til Emilie Machholdt Pedersen fra Lemvigh-Müller Fonden til rundrejse og praktikophold ved forskellige tegnestuer i Sydamerika.

15.000 kr. til Anna Petrusjka Skjerning fra Kommunelæge Vilhelm Christian Eilschous Legat til deltagelse som frivillig arkitekt for organisationen Tibet Heritage Fund.

5.000 kr. til Lene Mirdal fra Lemvigh-Müller Fonden til rejseudgifter og workshop i forbindelse med udvikling af projektet ”Arkitektur i skolen” samt kvalificering og netværksudvikling.

10.000 kr. til Lene Mirdal fra Arkitektforeningen til rejseudgifter og workshop i forbindelse med udvikling af projektet ”Arkitektur i skolen” samt kvalificering og netværksudvikling.

13.000 kr. til Helle Nebelong fra Lemvigh-Müller Fonden til research og videndeling ifm. projekt om bemandede legepladser i Australien.

15.000 kr. til Camilla Piltoft Johansen fra Lemvigh-Müller Fonden til studierejse langs den jyske vestkyst som del af forstudie til Ph.D. ”Bygningsarvens iboende viden”.

12.000 kr. til Søren Nordal Enevoldsen fra Lemvigh-Müller Fonden til studier af urbane overskudslandskaber i Portland, Oregon og Seattle, Washington, USA.

15.000 kr. til Johna Hansen fra Lemvigh-Müller Fonden til deltagelse i projektet HomeBase Project i Berlin.