Føljeton - dagens kvikkeste overblik

-og MAA’er skal ikke betale en krone for det!

Arkitektforeningen har indgået aftale med nyhedsmagasinet Føljeton. MAA'er kan tilmelde sig et 12 måneders abonnement gratis.

Føljeton laver historier, der er skræddersyet til mobilen. Seks dage om ugen sorterer de verdens gang for dig i et dagligt snuptag. Føljeton analyserer tidens mest interessante kunstværker, udgivelser og politiske tendenser - det er store fortællinger gentænkt til små skærme.

I Føljetons redaktion sidder blandt andet Lars Trier Mogensen (chefredaktør), Oliver Stilling, Lasse Lavrsen, Sille Kirketerp Berthelsen og Renna Rose Agger Jørgensen.

Sådan gør du
1. Kopiér den her kuponkode: ARKITEKT
2. Opret en ny bruger med navn, email og password på det her link
3. Sæt kuponkoden ind og tryk på INDLØS
4. Klik på BEGYND ABONNEMENT

PS: Tilbuddet er kun for Arkitektforeningens medlemmer. Så når du benytter tilbuddet, giver du samtidig samtykke til, at Arkitektforeningen og Føljeton udveksler oplysninger for at kunne tjekke dit medlemskab af Arkitektforeningen.

Skriv til kontakt@foljeton.dk, hvis der er problemer med teknikken.