Aviser, Tidsskrifter, Bøger og nyhedsbreve

Her på siden har vi samlet rabatordninger på aviser, tidsskrifter og bøger som du som medlem kan nyde godt af.

Arkitektens Butik
15% rabat på alle varer - bøger, magasiner, designartikler m.m - i Arkitektforeningens Butik.

Politiken

Favorabel rabataftale på Politiken. Spar over 700 kr. på et årligt abonnement gennem Arkitektforeningen. MAA'er bliver automatisk medlem af Politiken Plus.

Bygningskultur Danmark
Bygningskultur Danmarks publikationer er gratis for medlemmer af Arkitektforeningen.

DAC - Dansk Arkitektur Center
Rabat på bøger og udstillinger hos DAC Besøg DAC bookshop - nordens største arkitekturboghandel for arkitektur, design og byggeri

Arkitektur der forandrer
Fra ghetto til velfungerende byområde, - en bog om arkitektur og byplanlægning. Bogen bygger på research, lavet Arkitektforeningen gennem et år. Spar 100 kr. ved køb i Arkitektens Butik.

http://arkitektforeningen.dk/arkitekter-maa/hvorfor-maa/medlemsrabatter ">Tilbage til oversigten