Diverse tilbud

Her har vi samlet en række rabatter og tilbud som dækker en bred vifte af kategorier til vores medlemmer.

LinkedIn guide til MAA'er
Bliv søgbar på nettet med et professionelt CV, der styrker din karriere. Guiden er særligt udarbejdet i forhold til at visualisere nogle af de opgaver, som vanskeligt lader sig forklare med ord, men bedre med fotos, illustrationer, videoer og tegninger.

Beck & Jørgensen
Køb maling direkte hos producenten og få faglig vejledning og op til 40% rabat. Beck & Jørgensen er en af Danmarks ældste og mest anerkendte leverandører til malermestre.

AURO.dk & Økomaling.dk
Sundt indeklima uden kedelig kemi. Bæredygtig, plantebaseret, diffusionsåben og emissionsfri vægmaling med bedste dækkeevne og slidstyrke efter DIN-EN-13300.

Pressekort

Er du MAA og arbejder du med journalistik, kommunikation og presse? Så har du nu muligheden for at søge om et pressekort gennem Arkitektforeningen.

Tutein & Koch
Få op til 10% rabat på løbende indkøb hos Tutein & Koch Besøg Danmarks største specialforretning med fokus på tegneartikler, kunstnerartikler og meget, meget mere.

Tilbage til oversigten