Oplevelser & Rejser

På denne side kan du se hvilke kontante fordele du, som medlem, kan få på museer, ferierboliger, hoteller m.m.

MUSEER:

ARoS

MAA'er får rabat på årskort eller alm. entré.

Designmuseum Danmark
Få 50% rabat på entreen til Designmuseum Danmark (tidligere Kunstindustrimuseet). Museet er et af Nordens centrale udstillingssteder for dansk og international, industriel design og kunsthåndværk.

Trapholt
MAA'er + ledsagere får rabat på entréen

Kunstforeningen GL STRAND
Udstillinger som afspejler vores samtid med både historiske og nutidige perspektiver. Som medlem af Arkitektforeningen kan du få entré for to personer for 1 persons pris.

Utzon Center
Utzon Center er det nordiske oplevelseshus for arkitektur og design. Som medlem får du entré til udstillinger for 40 kr (normalt 60 kr.).

FERIEHUSE:

Priors Hus
Priors Hus i Ærøskøbings bymidte. Sovepladser til 7 personer.
Huset er blevet restaureret - fra begyndelsen af maj 2018 er det igen muligt at leje huset.

HOTELLER:

Arthur Hotels i København
Få op til 25% rabat på hotelovernatninger og gratis adgang til Avalon Spa. Arthur Hotels består af 4 CO2-neutrale hoteller med hvert sit individuelle særpræg, konferencefaciliteter og 5 restauranter - alle i centrum af København.

TRANSPORT:

LetsGo

Mangler du bil engang imellem, men har du ikke lyst til at anskaffe din egen? Som medlem af Arkitektforeningen kan du spare op til 56 % på et medlemskab hos LetsGo Delebiler.

FOREDRAG OG RUNDVISNINGER:

Realdania By & Byg Klubben