Oplevelser & Rejser

På denne side kan du se hvilke kontante fordele du, som medlem, kan få på museer, ferierboliger, hoteller m.m.

MUSEER:

ARoS

Få 10% rabat på entreen til ARoS Aarhus Kunstmuseum. Arkitekturen er i international klasse. Det samme er kunsten.

DAC
Rabat på udstillinger og bøger hos DAC Gennem danske og internationale udstillinger præsenterer DAC aktuelle temaer og tendenser inden for arkitektur, byggeri og byudvikling.

Designmuseum Danmark
Få 50% rabat på entreen til Designmuseum Danmark (tidligere Kunstindustrimuseet). Museet er et af Nordens centrale udstillingssteder for dansk og international, industriel design og kunsthåndværk.

Kunstmuseet Køge Skitsesamling
Kom til særarrangementer hos Danmarks eneste spcialmuseum for kunst i det offentlige rum.

Museum Jorn
Le Corbusier - what moves us? - få rabat på udstillingskataloget.

Trapholt
20 % rabat for op til to personer. Besøg Danmarks eneste museum, hvor man både kan se moderne billedkunst, kunsthåndværk, design og møbeldesign.

Kunstforeningen GL STRAND
Udstillinger som afspejler vores samtid med både historiske og nutidige perspektiver. Som medlem af Arkitektforeningen kan du få entré for to personer for 1 persons pris.

Utzon Center
Utzon Center er det nordiske oplevelseshus for arkitektur og design. Som medlem får du entré til udstillinger for 40 kr (normalt 60 kr.).

FERIEHUSE:

Priors Hus
Priors Hus i Ærøskøbings bymidte. Sovepladser til 7 personer.
Huset er blevet restaureret - fra begyndelsen af maj 2018 er det igen muligt at leje huset.

Husbåd i Amsterdam
Husbåd i Amsterdams centrum. Sovepladser til 9 personer.

HOTELLER:

Generator Hostels
Generator er helt unikke hostels i 7 storbyer i Europa. Det er stilfulde, moderne, centrale, sikre vandrehjem, der er til at betale. MAA'er får 10% rabat.

Arthur Hotels i København

Få op til 25% rabat på hotelovernatninger og gratis adgang til Avalon Spa. Arthur Hotels består af 4 CO2-neutrale hoteller med hvert sit individuelle særpræg, konferencefaciliteter og 5 restauranter - alle i centrum af København.

Hotel Guldsmeden Group
Spar op til 10% på Guldsmedens hoteller i Danmark. Vælg mellem tre skønne hoteller i København og 1 i Århus.

TRANSPORT:

LetsGo

Få op til 56% rabat på delebiler. Du kan både få rabatten som privatkunde og som erhvervskunde.

FOREDRAG OG RUNDVISNINGER:

Realdania By & Byg Klubben