Utzon Center

Entré til udstillinger: 40 kr (normalt 60 kr.)

Utzon Center er det nordiske oplevelseshus for arkitektur og design. Hovedfokus er udstilling og formidling af nutidige strømninger i arkitektur og design med forståelse for ny teknologi. I en aktualiseret kontekst belyser og formidler vi tillige Jørn Utzons arkitektur og metoder via Utzon Arkivet.

På Utzon Center leger vi arkitektur ind i alle aldre – fra barn til voksen. Det sker i faste børneaktiviteter alle weekender og ferier, igennem arkitektur og designtalks, arkitekturvandringer og meget mere.

Du kan spise i Utzon Centers restaurant, JØRN, der skaber gastronomiske oplevelser på højeste niveau. Du kan låne Det Obelske Auditorium, med Aalborgs smukkeste udsigt til Limfjorden, til konferencer og fester, og booke de smukke udstillingshaller til receptioner og events.

Tilbuddet opnås kun ved fremvisning af medlemskort.

Utzon Center
Slotspladsen 4
9000 Aalborg
info@utzoncenter.dk