Akademisk Arkitektforening

medlemstilbud: Delebil med LetsGo


LetsGo Delebiler er en delebilsordning, hvor du som medlem kan reservere mere end 200 biler fordelt i København, Aarhus og Odense, lige når du har brug for det. Vi har syv forskellige typer biler at vælge mellem – fra  micro- og elbiler til stationcars og kassevogne.

Delebilerne har faste holdepladser, så du ved præcis, hvor du kan afhente en reserveret bil. Du vil kunne se bilernes placering og tilgængelighed i vores online bookingsystem.

Når det er tid til at aflevere bilen, skal den leveres tilbage til den samme parkeringsplads, som den blev afhentet fra. Derved sikrer vi, at alle vores medlemmer ved, hvor og hvornår bilerne kan afhentes i løbet af en given dag.

Prisen for at bruge bilerne afregnes ud fra hvor lang tid, du har reserveret bilen, samt hvor langt du har kørt.

Det vil sige, at du ikke skal betale yderligere for benzin, forsikring, parkering, bilservice eller anden vedligeholdelse af bilen. Alt det praktiske administrerer LetsGo. Du får mere konkret at vide om, hvordan eksempelvis tankning og parkering fungerer, når du er medlem.

Satserne på timepris og kilometerpris er forskellige og afhænger af dit valgte medlemskab. LetsGo tilbyder tre typer medlemskaber, hvoraf du som medlem af Arkitektforeningen kan få tilbud på to af dem.


Tilbud til Arkitektforeningens medlemmer

Til dig, der kører en gang imellem – medlemskab med kontingent
• Medlemsprisen er 96 kr./måned plus den obligatoriske selvrisikoforsikring på 50 kr./måned.
• Normalprisen for dette medlemskab er 220 kr./måned.
• Næst billigste time- og kilometerpris.
• Reservation af biler i timerne mellem 20 og 06 er gratis.
• Reservationsgebyret er 10 kr.

Læs mere om medlemskab med kontingent

Til dig, der kører ofte og langt – medlemskab med kontingent+
• Medlemsprisen er 320 kr./måned plus den obligatoriske selvrisikoforsikring på 70 kr./måned.
• Normalprisen for dette medlemskab er 420 kr./måned.
• Billigste time- og kilometerpris.
• Reservation af biler i timerne mellem 20 og 06 er gratis.
• Der er ingen reservationsgebyr.

Læs mere om medlemskab med kontingent+

Du har også mulighed for at vælge et medlemskab uden kontingent, men her er der ikke et særligt tilbud for Arkitektforeningens medlemmer. Medlemskabet er beregnet til dem, som kun sjældent har behov for bil.
Du kan læse mere her

Sådan får du rabatten
Når du melder dig ind i delebilsordningen, så skal du oplyse denne kampagnekode: letsgoarkitekt
Tilmeld dig her.

Tilbuddet er kun gældende for medlemmer af Arkitektforeningen. Når du benytter kampagnekoden, giver du samtykke til at Arkitektforeningen og LetsGo udveksler oplysninger for at tjekke dit medlemskab af Arkitektforeningen.

OBS! Er du allerede tilmeldt delebilordningen, kan du konvertere dit abonnement og få glæde af medlemsrabatten på den månedlige ydelse fremadrettet. Du skal bare sende os en e-mail på letsgo@letsgo.dk.