Akademisk Arkitektforening

BYGGEPLADSBESØG PÅ PLEJECENTER BANEBO I VIBORG.Nu har du muligheden for at få en rundvisning på et af Viborgs største igangværende byggeprojekter, Plejecenter Banebo, når IDA og arkitektforeningen Vestjylland sammen besøger byggepladsen. 

Plejecenter Banebo er blot et af de mange projekter Viborg Kommune har igangsat i forbindelse med det storstilede planlægningsprojekt, Viborg Baneby. Nu har du muligheden for at få lov til at kigge ind bag dørene på byggepladsen, og se byggeriet i den afsluttende fase.

Der vil være mulighed for både at møde nogle af de rådgivere der har været med til at tegne bygningen, og samtidig få en rundvisning i det smukke hus.

Arrangementet afholdes i samarbejde med IDA, hvorfor der vil blive lagt vægt på både de ingeniør- og arkitektfaglige discipliner, men også på samspillet mellem de to områder.

Da arrangementer foregår på en byggeplads, må man gerne medbringe egne sikkerhedssko. Der er ekstra sikkerhedssko på byggepladsen til deltagere der ikke selv har sikkerhedssko.

Tilmelding senest den 15. april 2018 til Thersee Agerkilde på mail Therese@agerkilde.com

Dato: 
Tir, 17/04/2018
Tidspunkt: 
16:00

Sted

Plejecenter Banebo Mødested: Ved indgangen til byggepladsen på Marsk Stigs Vej 4, over for Lidl
Marsk Stigs Vej 4
8800
Viborg

Kommentarer