Akademisk Arkitektforening

Building Green 2018 - Aarhus
Arkitektforeningen på Building Green i Aarhus

Building Green, Aarhus har ligesom afholdelsen i København fokus på bæredygtige løsninger til byggeriet. Der vil naturligvis fortsat indgå et omfattende og aktuelt konferenceprogram, som i Aarhus indeholder keynotes fra ind- og udland samt mange større debatter og cases. Hele programmet er offentliggjort på Building Green Århus hjemmeside.

Arkitektforeningen er medvært på et arrangement om bæredygtig by- og projektplanlægning fra start til slut i forbindelse med Building Green Århus.

Hvordan sikrer man en sammenhæng mellem de gode visioner for fremtidens by, som er socialt, økonomisk og miljømæssigt bæredygtig -  fra den indledende idé til det realiserede projekt? Arkitektforeningen sætter relevante fagligheder i stævne for at debattere planlægningsstrategier og ønske om at opnå helhedsorienterede kvaliteter. Med udgangspunkt i en række konkrete og aktuelle projekter bl.a. NYE, Godsbaneområdet, Lisbjerg og Sydhavnen vil Arkitektforeningen sætte bæredygtighed til debat.

Paneldeltagere:

Søren Nielsen, Arkitekt MAA og partner i Vandkunsten

Mads Peter Laursen, Institut for X & Bydelskontoret

Michael Tolstrup, bolig og projektudvikling, Aarhus kommune

Moderator: Suna Cenholt, Partner, Arkitekt MAA, Byggeøkonom, Pluskontoret Arkitekter

Building Green i Aarhus løber af stablen den 18. - 19. april 2018. Se resten af programmet og tilmeld dig på http://buildinggreen.eu/aarhus/program-2018/

Type: 
Udstilling
Dato: 
Ons, 18/04/2018
Slutdato: 
Tor, 19/04/2018
Tidspunkt: 
09.00 - 17.00

Sted

Centralværkstedet+Smedien
Værkmestergade 7-9
8000
Aarhus C

Kontaktperson

Politisk konsulent
Martin Yhlén
2264 3817

Kommentarer