Akademisk Arkitektforening

DAC Arkitekturløb København

Hvornår løb du sidst igennem Nationalmuseet eller læsesalen på Det Kgl. Bibliotek? Til DAC Arkitekturløb kan du nu gøre netop det. Løbet er for dig, der vil opleve den fantastiske arkitekturby København på en ny måde. Tag løbeskoene på, venner eller familie under armen og vær med, når Dansk Arkitektur Center (DAC), DGI og Kulturkvarteret viser vej til Københavns mest inspirerende arkitektur. 

DAC Arkitekturløb er et motionsløb, men nok ikke helt som du kender det. Løb igennem skjulte passager og smukke parker, gemte perler og storslåede museer – og få særlig adgang til steder, der til dagligt er lukket for offentligheden. Steder der er lige inspirerende, om du løber 5, 10 eller 15 kilometer i timen. For Københavns arkitektur byder på oplevelser i absolut særklasse, som bare venter på at blive opdaget: Fra det nye BLOX og det historiske Nationalmuseet til Kongernes Lapidarium og læsesalen på Det Kgl. Bibliotek.

Løbet skydes i gang ved BLOX, hvor du og resten af feltet fortsætter ud på en 5 eller 10 km rute særligt udvalgt af DAC, DGI og Kulturkvarteret. Og skynd dig: Der er begrænsede pladser. 

Praktisk information:

Du kan vælge mellem fire løbs-muligheder: 5 km gå, 5 km løb, 10 km løb og 10 km kørestol fordelt på to forskellige ruter – uden tidtagning

Løbet starter og slutter ved BLOX

Du får en DAC Arkitekturløb t-shirt og morgenmad med i prisen

DAC Arkitekturløb præsenteres i samarbejde med DGI Storkøbenhavn og Kulturkvarteret 

Se mere og tilmeld dig hos DAC 

Type: 
Andet
Dato: 
Søn, 05/05/2019

Kommentarer