Akademisk Arkitektforening

DEN SYDFYNSKE ARENA PÅ GYMNASIKHØJSKOLEN I OLLERUPKom med Fynske Planlæggere til Ollerup. Netop nu foregår en renovering og revitalisering af idrætshallen på Gymnastikhøjskoln i Ollerup med bl.a. støtte fra, A. P. Møller Fonden,i til etablering af en sydfynsk multiarena med plads til 3.000 siddende gæster - et projekt til over 100 millioner kroner.

Der udvides med ankomst, service- og depotfaciliteter samt mulighed for  eksibel anvendelse af arenarummet via mobile tribuner samt en gulv ade, der kan trans- formeres til et gymnastik- og springmekka for skolens mange elever og udefra kommende kursister.

Vi ser projektet umiddelbart efter indvidelsen og de afsluttende arbejder. Vi bliver guidet af forstander Uffe Strandby, der har været projektets dynamo fra den spæde start. Undervejs kommer vi også ind og ser den nyrenoverede svømmhal, der var Danmarks første.

Vi mødes på Gymnastikhøjskolens hovedtrappe kl. 16. Herefter går vi gennem den historiske bygningsakse og ind i arenakomplekset og svømmehallen. Vi slutter af med spisning sammen med skolens elever.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig. Alle (også evt. ledsagere) skal tilmeldes.

Har du spørgsmål om arrangement, kan du kontakte Anders på anders@gymnastikhuset.net / 2774 1807.

Tilmelding

Fynske Planlæggere har indgået aftale med IDA om, at tilmelding til arrangementer kan ske via IDA’s arrangementsoversigt.

www.IDA.dk skal du oprette dig som bruger første gang, du vil tilmelde dig et arrangement. Alle, der er medlem af en af de seks foreninger som Fynske Planlæggere sammenslutter, kan oprette sig.

Find billet. 

Dato: 
Tor, 09/05/2019
Tidspunkt: 
16.00 - ca. 19.00

Sted

Ollerup Gymnastikhøjskole
Svendborgvej 3
5762
Vester Skerninge

Kommentarer