Akademisk Arkitektforening

ER DU VEJNØRD?Fynske Planlæggere inviterer til arrangement om motorvejsafkørslen 52. Kom og hør om, hvordan det er gået et år efter åbning af Europas første dynamiske ruderanlæg ved motorvejsafkørslen 52, Odense SV.


Det dynamiske ruderanlæg blev valgt som løsning på de fremkommelighedspro- blemer, der i mange år har plaget tra kanterne i tilslutningsanlægget til Fynske Motorvej i Odense SV.

Et dynamisk ruderanlæg er en hel ny type tra kanlæg, og aktuelt er det det eneste anlæg af denne type i Europa. Vejdirektoratet har derfor fulgt anlægget nøje, og der er gennemført en række analyser af rejsetid, tra kantadfærd m.v.

Så kom og hør om de spændende resultater som Annette Jørgensen og Ole Svendsen fra Vejdirektoratet vil fortælle om. De vil også fortælle om overvejelserne bag udformningen af anlægget og sætte tal på den forbedrede fremkommelighed. Undervejs vil der blive serveret en sandwich og lidt drikkelse.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig. Alle (også evt. ledsagere) skal tilmeldes. Har du spørgsmål om arrangement, kan du kontakte Jacob på jacob.andreassen@mail.dk / 6165 0505 

Tilmelding
Fynske Planlæggere har indgået aftale med IDA om, at tilmelding til arrangementer kan ske via IDA’s arrangementsoversigt.
www.IDA.dk skal du oprette dig som bruger første gang, du vil tilmelde dig et arrangement. Alle, der er medlem af en af de seks foreninger som Fynske Planlæggere sammenslutter, kan oprette sig.

Find billet.
 
Dato: 
Tir, 19/02/2019
Tidspunkt: 
17.00 - ca. 19.00

Sted

Teknisk Landsforbund
Kronprinsensgade 19
5000
Odense C

Kommentarer