Akademisk Arkitektforening

Godt arbejdsmiljø betaler sig

 

Bygherreforeningen og Videntjenesten om arbejdsmiljø for bygherrer og rådgivere sætter spot på, hvordan landets mange sygehusbyggerier kan bruges til at udvikle både arbejdsmiljø og produktivitet i den danske bygge- og anlægsbranche, og samtidig understøtte bygherrens image.

Danmark bruger i disse år enorme summer på at modernisere det danske sundhedsvæsen gennem nye sygehusbyggerier. Samlet er det et af Danmarkshistoriens største byggeprojekter. Frem til 2025 opføres 43 sygehusbyggerier til over 63 mia. kroner i Danmark, hvilket er halvanden gang mere end hvad fx Storebæltsbroen ville koste i dag.

Tusindvis af håndværkere og byggearbejdere med mange forskellige nationaliteter og fagligheder er i fuld sving på sammenlignelige byggepladser landet rundt. Sjældent har branchen således haft mulighed for at tage ved lære af en så stor pulje af projekter samtidigt. Via vidensopsamling og erfaringsudveksling kan vi nu blive klogere på, hvordan vi bl.a. kan skabe mere produktive og sikre byggeprocesser.

Vi inviterer derfor til konference om arbejdsmiljø på de danske sygehusbyggerier. Vi vil spørge branchen om, hvordan vi udlever en oplagt ambition om, at sygehusbyggerierne leverer så få tilskadekomne patienter til sundhedsvæsnet som muligt? Men vi vil også se nærmere på, hvad vi kan lære på arbejdsmiljøområdet af så mange store projekter med samme formål.

Se program og tilmeld dig hos Bygherreforeningen 

Som deltager får du:

  • Input til den gode businesscase i at tænke arbejdsmiljø i centrum for dit byggeprojekt til gavn for både medarbejdernes sikkerhed og projektets bundlinje.
  • Konkrete erfaringer fra hospitalsbyggerier, hvor arbejdsmiljøindsatsen er prioriteret.
  • Input til, hvordan man kan skabe et ledelsesmæssigt fokus på arbejdsmiljø i hele byggeprocessen.
  • Mulighed for at drøfte, hvordan vi skaber mere produktive og sikre byggerier samt hvor skoen trykker.
     

Tid:
Kl. 14:00 - 17:00

Sted:
Bygherreforeningen
Borgergade 111
København K

Konferencen er gratis

Type: 
Konference, seminar og lign.
Dato: 
Tor, 06/06/2019

Kommentarer