Akademisk Arkitektforening

Grænseløse Rum

Inspirerende talks og skarp debat om arkitektur, rum og skillelinjer, som rækker fra den sensuelle by over det digitale og globale rum til rejsen ud i universet.

Mød en række af Europas prominente tænkere inden for arkitektur, kunst, antropologi, sociologi, filosofi og musik under overskriften Grænseløse Rum.

Oplev Thomas Fleurquin, Jacques Ferrier, Sophie Wennerscheid, Pierre Mercklé og Agnes Meyer-Brandis samt Bruno Latour i samtale med Nikolaj Schultz. 

Henover en gylden akse imellem BLOX og Den Sorte Diamant vil der blive talt om både den sensuelle by, kærlighed i det digitale rum, klimatænkning i det globale rum, rejsen ud i det ydre rum og festen, der illuminerer byrummet. 

Det hele sker i en musikalsk ramme sat af Distortion Festival – der med sit særlige Anti-Distortion-koncept indtager BLOX, den stemningsfulde Bibliotekshave og Det Kgl. Biblioteks højtidelige Gamle Læsesal.

Grænseløse Rum er skabt i samarbejde mellem Institut Français, Goethe-Institut Dänemark, DAC, Distortion og Det Kgl. Bibliotek.

Tid:
 kl. 16:00 - 01:00

Sted:
BLOX, Bibliotekshaven, Dronningesalen og Den Gamle Læsesal 

Køb billet her 

Type: 
Andet
Dato: 
Ons, 29/05/2019

Kommentarer