Akademisk Arkitektforening

Hvordan skal vi planlægge i fremtiden? - faglig diskussion om modernisering af planloven (Horsens)

I februar blev L 121 Forslag til lov om ændring af lov om planlægning, lov om naturbeskyttelse og lov om aktindsigt i miljøoplysninger fremsat i Folketinget. Lovændringerne har været undervejs siden den daværende V-regering i deres regeringsgrundlag fra juni 2015 lagde op til en omfattende liberalisering af planloven; en liberalisering, der et år senere i stedet blev omtalt som en modernisering ved indgåelsen af den politiske aftale med Socialdemokraterne, Konservative og Dansk Folkeparti.

Arkitektforeningen vil i samarbejde med Dansk Byplanlaboratorium markere den planlagte vedtagelse af lovforslaget den 9. maj og lægge op til en faglig diskussion af planlovsændringerne, og hvilken betydning de vil have fremadrettet for den fysiske planlægning i Danmark.

Kom og vær med, og mød Holger Bisgaard, chefkonsulent i Erhvervsstyrelsen, Ellen Højgaard Jensen, direktør i Dansk Byplanlaboratorium og Jesper Pagh, direktør i Arkitektforeningen. Debatarrangementet indledes med en præsentation af planlovsændringerne ved Holger Bisgaard, hvorefter Ellen Højgaard Jensen og Jesper Pagh – som oplæg til en faglig debat med højt til loftet – hver vil holde et kort indlæg med udgangspunkt i Byplanlaboratoriet og Arkitektforeningens høringssvar.

Tilmeld dig ved at sende en mail til Martin Yhlen på myh@arkitektforeningen.dk

Download flyer (pdf)

Type: 
Debatarrangement
Dato: 
Tir, 23/05/2017
Slutdato: 
Tir, 23/05/2017
Tidspunkt: 
15.00 - 17.00

Sted

Fængslet, Inspektørens mødelokale
Fussingsvej 8
8700
Horsens

Kontaktperson

Politisk konsulent
Martin Yhlen

Kommentarer