Akademisk Arkitektforening

Hvordan skal vi planlægge i fremtiden? - faglig diskussion om modernisering af planloven

*VENTELISTE*

I februar blev L 121 Forslag til lov om ændring af lov om planlægning, lov om naturbeskyttelse og lov om aktindsigt i miljøoplysninger fremsat i Folketinget. Lovændringerne har været undervejs siden den daværende V-regering i deres regeringsgrundlag fra juni 2015 lagde op til en omfattende liberalisering af planloven; en liberalisering, der et år senere i stedet blev omtalt som en modernisering ved indgåelsen af den politiske aftale med Socialdemokraterne, Konservative og Dansk Folkeparti.

Arkitektforeningen vil i samarbejde med Dansk Byplanlaboratorium lægge op til en faglig diskussion af planlovsændringerne, og hvilken betydning de vil have fremadrettet for den fysiske planlægning i Danmark.

Kom og vær med, og mød Holger Bisgaard, chefkonsulent i Erhvervsstyrelsen, Ellen Højgaard Jensen, direktør i Dansk Byplanlaboratorium og Jesper Pagh, direktør i Arkitektforeningen. Debatarrangementet indledes med en præsentation af planlovsændringerne ved Holger Bisgaard, hvorefter Ellen Højgaard Jensen og Jesper Pagh – som oplæg til en faglig debat med højt til loftet – hver vil holde et kort indlæg med udgangspunkt i Byplanlaboratoriet og Arkitektforeningens høringssvar.

Skriv dig på ventelisten ved at sende en e-mail til Martin Yhlen på myh@arkitektforeningen.dk. 

Download flyer (pdf)

Dato: 
Ons, 22/03/2017
Slutdato: 
Ons, 22/03/2017
Tidspunkt: 
16.00 - 18.00

Sted

Arkitektforeningen
Åbenrå 34
1124
København K

Kontaktperson

Politisk konsulent
Martin Yhlen

Kommentarer