Akademisk Arkitektforening

MAA Konference 2014 Arkitektur : VelfærdMAA-konferencen 2014 Arkitektur : Velfærd med efterfølgende middag og fest finder sted i Aarhus den 7. november.


Tilmeldingen er lukket.

Traditionen tro mødes MAA'ere fra landets arkitektvirksomheder, kommuner, boligselskaber, arkitektskolerne og mange andre til konference, middag og fest den 7. november, og du er velkommen til en dag i faglighedens og netværkets tegn.

Konferencen stiller skarpt på arkitektens rolle som velfærdsudvikler med mennesker i centrum og helt særligt fokus på arkitekturpolitikken og vor tids største velfærdssatsning, nemlig de nye hospitalsbyggerier. Mød blandt andre kulturminister Marianne Jelved, en hjerneforsker og nogle af de førende danske arkitektvirksomheder inden for sundhedsarkitektur, og få inspiration fra hollandske De jong gortemaker algra, der har vundet stor international anerkendelse indenfor netop sundhedsdesign med mennesket i centrum.

Gratis for medlemmer
Konferencen er gratis for MAA'ere og stud.arch. MAA'ere (pris for andre: 2.000 kr). Konferencen envender sig til alle, der har interesse i arkitektur, planlægning og designs rolle i forhold til velfærd og sundhed.

Oplev:
Natalie Mossin, formand for Arkitektforeningen.

Ordstyrer, journalist Clement Kjersgaard.

Den nye arkitekturpolitik Mennesker i centrum v. Kulturminister Marianne Jelved.

Arkitekturen og hjernen v. hjerneforsker Martin Skov, Decision Neuroscience Research Group på CBS og Hvidovre Hospitals MR-afdeling

Har vi de hospitaler, vi fortjener? v. Anders Tyrrestrup, partner i AART architects, der står bag det nye neurorehabiliteringshus på Glostrup Hospital mfl. og Lone Wiggers, Partner i C.F. Møller, der står bag Aarhus Universitetshospital mfl.

Workshop  v/ ph.d. med speciale i krop, rum og kultur Bianca Hermansen, Cititek.

Inspiration fra Holland v. Roelof Gortemaker, partner i De jong gortemaker algra, der er specialiserede i sundhedsarkitektur.

Tilbage til virkeligheden. Panel med Martin Skov / Anders Tyrrestrup / Lone Wiggers / Roelof Gortemaker /  Bianca Hermansen. 

Aftenprogram: Guidet tur, MAA-fest og middag
Når konferencen er forbi, har du mulighed for at vælge mellem to spændende rundvisninger:

Se det næsten færdige Dokk1, som bliver Skandinaviens største offentlige bibliotek. Rasmus Kierkegaard, fra arkitektfirmaet schmidt hammer lassen architects der har tegnet og er totalrådgiver på projektet, viser rundt.

Eller tag på bustur med Aarhus’ stadsarkitekt Stephen Willacy, der vil guide dig rundt blandt alle de nye spændende projekter, der skyder op på havnen. Se bl.a. Isbjerget, Lighthouse, Havneholmen og Navitas.

Kl. 19.00 serveres en tre-retters festmenu i Turbinehallen med vin ad libitum.
Efter kaffen sætter DJ Rasmus Schack gang i musikken, og der forudses trængsel på dansegulvet. Barkortet er omfangsrigt, og der er to drinksbilletter inkluderet i festprisen. Festen fortsætter til kl. 02.00 kun afbrudt af natmad. 

For dem der har lyst er der efterfest på Kupé, hvortil der er gratis adgang for festens deltagere. 

Følg med i løbende informationer og ændringer på arkitektforeningen.dk 

Pris 
Konferencen er GRATIS for MAA’ere og stud.arch MAA’ere.
Pris ikke-medlemmer: 2.000 kr. 

Festen koster 300 kr. for alm. MAA’ere, 200 kr. for studerende, seniorer og ledige og 500 kr. for ikke-medlemmer.

Foto: De jong gortemaker algra

Type: 
Konference, seminar og lign.
Dato: 
Fre, 07/11/2014
Tidspunkt: 
13.00

Sted

Turbinehallen
Kalkværksvej 12
8000
Aarhus C

Kommentarer