Akademisk Arkitektforening

Master Class med Anne LacatonEn af tidens mest visionære og indflydelsesrige arkitekter, franske Anne Lacaton holder Master Class i Bygningskulturens Hus.

Anne Lacaton og partner Jean-Philippe Vassal står for en lang række prominente, nyskabende projekter inden for såvel kultur- som bolig- og uddannelsesbyggeri. Heriblandt har deres kompromisløse omdannelse og senere udvidelse af kunstmuseet Palais de Tokyo i Paris, samt deres transformationsarbejde med sociale boligbyggerier i Frankrig, vundet stor international anerkendelse.

Anne Lacaton har en klar filosofi om at gentænkning trumfer nedrivning, og tegnestuens mantra er at ”90% af den gode arkitektur findes på stedet i forvejen”. Med en kreativ og seriøs tilgang til den omkringliggende samfunds muligheder og faldgruber, har Anne Lacaton sat et fysisk præg på verden, der både er bæredygtigt og provokerende, men aldrig kedeligt.

Blandt megen hæder har tegnestuen senest i 2017 modtaget Simon-prisen under Fundació Mies van der Rohe for deres transformation af tre af 60’ernes bastante boligblokke i Bordeaux.

Program

15.00-16.15 Master Class v. Anne Lacaton

16.15-16.30 Pause

16.30-17.30 Interview på scenen m. Anne Lacaton v. professor Christoffer Harlang

17.30-18.00 Drinks

Tilmelding
Da vi har begrænsede pladser og gerne vil sikre en god spredning i sammensætningen af tilhørere, vil vi bede dig om at skrive en kort motiveret begrundelse for, hvorfor du ønsker at deltage. Som bekræftelse for din deltagelse vil du modtage et betalingslink en uge inden arrangementet.

Arrangeres af Bygningskulturens Hus i samarbejde med Transformation, KADK.
Støttet af Statens Kunstfond, Grundejernes Investeringsfond og Dreyers fond.

Tid:
Kl. 15.00 - 18.00

Sted:
Bygningskulturens Hus
Borgade 111
København K

Pris:
125,-

Type: 
Forelæsning
Dato: 
Tir, 23/01/2018

Kommentarer