Akademisk Arkitektforening

PRAKSIS ARKITEKTER - FYRAFTENSMØDE PÅ KRABBESHOLMArkitektforeningen Vestjylland glæder sig til at byde velkommen til et spændende fyraftensmøde med Praksis Arkitekter. Bedre intro end Weekendavisens artikel til dette års stjerneforelæsning findes vist ikke:

”Fra den såkaldte udkant flyder skønhed og ornamentik, klassisk tyngde og tradition. Intet af det er helt normalt, for de fleste arkitekter vil ikke fanges med et ben i fortiden. Noget arkitektur er smukt. Noget stikker så meget ud, at hæderspriser regner ned over dets arkitekter. I år har Praksis arkitekter modtaget Betonelementprisen og Utzon statuetten for en total forvandlet kornsilo i Nordhavnen, Store Arne prisen for deres forskerboliger i Carlsberg og Dreyers Fonds hæderspris for deres raffinerede arbejde med at fremkalde en stedbunden arkitektur med afsæt i traditionen..”

Helt fortjent blev det også Praksis Arkitekter der blev valgt til at tegne det nye Svinkløv Badehotel. Tegnestuen vil kort fortælle lidt om, hvor langt de er kommet med opgave.

Kom og hør arkitekterne fortælle om deres samlede arbejder.

Program

kl. 17.00 Velkomst v. arkitektforeningen Vestjylland

kl. 17.10 Forelæsning v. Praksis Arkitekter

kl. 18.30 Let bespisning og vin i spisesalen 

Krabbesholm Højskole er vanen tro vært for et glas vin og let bespisning efter forelæsningen.

Tilmelding
Husk tilmelding senest den 21. april til dorte.gad@lemvig.dk el. tlf. 28863464 

Dato: 
Tir, 25/04/2017
Tidspunkt: 
17:00

Sted

Krabbesholm Højskole
Krabbesholm Allé 15
Skive
BilagStørrelse
praksis_arkitekter_invitation_krabbesholm_02.pdf1.83 MB

Kommentarer