Akademisk Arkitektforening

Vi bygger det væk: tv-stue og debat - Byggerier uden CO2Arkitektforeningen Bornholm inviterer indenfor til tv-stue og debat om, hvordan vi skaber morgendagens bæredygtige byer og byggerier.


”Vi bygger det væk” er DRs nye arkitekturserie. Her møder vi danske arkitekter, som skaber nytænkende løsninger på vores største samfundsudfordringer.

Vi bygger det væk” stiller fra den 12. februar og over fire programmer skarpt på fire af vores største samfundsudfordringer. Vi skal tilpasse vores byer til klimaforandringerne. Vi skal have styr på C02udledningerne og ressourceforbruget. Vi skal skabe mere plads til naturen. Vi skal skabe byer, hvor mennesker mødes.

Tilmelding og sted
TV-stue hos Birgit Stoltz Andersen, Nørregade 18 i Rønne.
Tilmelding senest søndag 17. februar 2019 på email: birgitstoltzandersen@gmail.com

Andet program har fokus på byggerier uden CO2 / Hvordan bygger vi uden at udlede CO2
Bæredygtig arkitektur er på vej frem over hele verden, og danske arkitekter er i front. 20 nye familieboliger i Ørestad er bygget af genbrugsmaterialer og byggeaffald, uden at det kan ses. Højhuse i massivt træ kan være fremtiden, for træet lagrer CO2, mens det vokser og giver samtidig boligerne en særlig charme og et sundt indeklima. På Bornholm ligger Green Solution House, som er et cirkulært byggeri uden affald og et bud på en bæredygtig fremtid.

Type: 
Lokalafdelingsarrangement
Dato: 
Tir, 19/02/2019
Tidspunkt: 
Kl. 21.30

Kommentarer