Akademisk Arkitektforening

Vi bygger det væk: tv-stue og debat - fremtidens fællesskaberArkitektforeningen Bornholm inviterer indenfor til tv-stue og debat om, hvordan vi skaber morgendagens bæredygtige byer og byggerier.


”Vi bygger det væk” er DRs nye arkitekturserie. Her møder vi danske arkitekter, som skaber nytænkende løsninger på vores største samfundsudfordringer.

Vi bygger det væk” stiller fra den 12. februar og over fire programmer skarpt på fire af vores største samfundsudfordringer. Vi skal tilpasse vores byer til klimaforandringerne. Vi skal have styr på C02udledningerne og ressourceforbruget. Vi skal skabe mere plads til naturen. Vi skal skabe byer, hvor mennesker mødes.

Tilmelding og sted
TV-stue hos Sofie Lamberg, Svanekevej 13 i Rønne.
Tilmelding senest søndag 3. marts 2019 på email: sofie_lamberg@hotmail.com

Fjerde og sidste program har fokus på fremtidens fællesskaber / hvordan bygger vi byer, hvor mennesker mødes
Hvordan bygger vi byer, hvor mennesker mødes? Bæredygtig arkitektur er på vej frem over hele verden, og danske arkitekter er i front. Normalt rives slumområder ned, når de skal renoveres, men i Buenos Aires vil danske arkitekter bevare de kvaliteter, som bydelen Barrio 31 indeholder og samtidigt skabe nye bedre rammer i samarbejde med beboerne. I Gellerup flytter Århus Kommune 1000 arbejdspladser ind i et nyt socialt kontorhus, som skal integrere den udfordret by med resten af byen.

Type: 
Lokalafdelingsarrangement
Dato: 
Tir, 05/03/2019
Tidspunkt: 
Kl. 21.30

Kommentarer