Akademisk Arkitektforening

Vi bygger det væk: tv-stue og debat - klimaforandringerArkitektforeningen Bornholm inviterer indenfor til tv-stue og debat om, hvordan vi skaber morgendagens bæredygtige byer og byggerier.


”Vi bygger det væk” er DRs nye arkitekturserie. Her møder vi danske arkitekter, som skaber nytænkende løsninger på vores største samfundsudfordringer.

Vi bygger det væk” stiller fra den 12. februar og over fire programmer skarpt på fire af vores største samfundsudfordringer. Vi skal tilpasse vores byer til klimaforandringerne. Vi skal have styr på C02udledningerne og ressourceforbruget. Vi skal skabe mere plads til naturen. Vi skal skabe byer, hvor mennesker mødes.

Tilmelding og sted
TV-stue hos Birgit Stoltz Andersen, Nørregade 18 i Rønne.
Tilmelding senest søndag 10. februar 2019 på email: birgitstoltzandersen@gmail.com

Første program har fokus på klimaforandringer / hvordan bygger vi byer til et klima i forandring
Bæredygtig arkitektur er på vej frem over hele verden, og danske arkitekter er i front. Bjarke Ingels har lagt masterplanen for, hvordan Manhattan kan beskyttes, når havet stiger. I Kokkedal er Bølgepladsen både legeplads og skybrudsbassin. Og Klimaflisen er en dansk udviklet fortovsflise, der kan aflaste kloakkerne i alverdens storbyer. Klimaløsningerne der samtidig bidrager til det gode liv er på vej frem.I anledning af seriens præmiere vil man i hele februar måned kunne købe bogen 'Et godt hus på en lille planet' af Rasmus Rune Nielsen med 25 procent rabat i Arkitektens Butik. Rasmus Rune Nielsen medvirker i den nye serie og er én af initiativtagerne til projektet. I bogen møder man mange af de samme arkitekter og projekter, som omtales i bogen.

Type: 
Lokalafdelingsarrangement
Dato: 
Tir, 12/02/2019
Tidspunkt: 
Kl. 21.30

Kommentarer