Akademisk Arkitektforening

Vi bygger det væk: tv-stue og debat - naturen ind i byerneArkitektforeningen Bornholm inviterer indenfor til tv-stue og debat om, hvordan vi skaber morgendagens bæredygtige byer og byggerier.


”Vi bygger det væk” er DRs nye arkitekturserie. Her møder vi danske arkitekter, som skaber nytænkende løsninger på vores største samfundsudfordringer.

Vi bygger det væk” stiller fra den 12. februar og over fire programmer skarpt på fire af vores største samfundsudfordringer. Vi skal tilpasse vores byer til klimaforandringerne. Vi skal have styr på C02udledningerne og ressourceforbruget. Vi skal skabe mere plads til naturen. Vi skal skabe byer, hvor mennesker mødes.

Tilmelding og sted
TV-stue hos Sofie Lamberg, Svanekevej 13 i Rønne.
Tilmelding senest søndag 24. februar 2019 på email: sofie_lamberg@hotmail.com

Tredie program har fokus på naturen ind i byerne / hvordan bygger vi naturen ind i byen
Bæredygtig arkitektur er på vej frem over hele verden, og danske arkitekter er i front. Kan en bygning i Paris beklædes med planter, der renser luften, dæmper støjen og nedkøler rummene? Og hvad giver grønne initiativer som taghaver og urban gardening af fællesskaber og livskvalitet i en fremtid, hvor flere og flere mennesker rykker til byen?

I Bagsværd har Novo Nordisk anlagt en vild naturpark ved deres hovedsæde, der skal give medarbejderne adspredelse og nye gode ideer.

Type: 
Lokalafdelingsarrangement
Dato: 
Tir, 26/02/2019
Tidspunkt: 
Kl. 21.30

Kommentarer