Akademisk Arkitektforening

Vinduets rolle i arkitekturenHvilken rolle spiller vinduet og lyset i vores kultur- og arkitekturhistorie? Hvordan oplever vi et vindue, og hvad er vinduets rolle i fremtiden? Deltag i en TALK med Arne Høi og Kjeld Vindum fra Kunstakademiets Arkitektskole. Arrangementet er gratis for MAA'ere. 

VILLUM Window Collection og Dansk Arkitektur Center sætter med en række arrangementer fokus på vinduets rolle i forhold til kunst, arkitektur, konstruktion og klima.

Vi inviterer arkitekterne Arne Høi og Kjeld Vindum til en TALK om vinduets rolle i arkitekturen. Hvad er vinduets primære opgave, og hvilke ydelser forventer vi af vinduet? Hvordan oplever vi et vindue? Hvilken rolle spiller vinduet og lyset i vores kultur- og arkitekturhistorie? Og hvad sker der med vinduet i fremtiden? 

Arne Høi er arkitekt og institutleder ved Kunstakademiets Arkitektskole KADK. Han er tidligere kontorchef i Kulturstyrelsen med ansvar for bl.a. arkitektur og bygningsfredning.

Kjeld Vindum er arkitekt og lektor ved Kunstakademiets Arkitektskole KADK. Han er tidligere redaktør af fagbladet Arkitekten og medforfatter af flere bøger, bl.a. ’Arne Jacobsen’ og ’Den nye bølge i dansk arkitektur’.

Efter arrangementet byder VILLUM Window Collection på en forfriskning og en snack. 

Adgang til museets udstillinger er inkluderet i prisen.

Arrangementet produceres af VILLUM Window Collection i samarbejde med Dansk Arkitektur Center

Læs mere og find og billetter.

Dato: 
Ons, 06/03/2019
Tidspunkt: 
16:30 - 18:00

Sted

VILLUM Window Collection
Maskinvej 4
2860
Søborg

Kommentarer