Arkitekturens Dag 2013

Se hvad der sker i København og Sjælland

Se hvad der sker på øerne og i Jylland

Hold øje med den lyserøde pil
Den 1. oktober er arkitekturens internationale kampdag.
Arkitekturens Dag 2013 har titlen Rum for vækst og handler om, hvordan arkitekter og arkitektur og byplanlægning kan bidrage til at skabe vækst.Både når det gælder økonomi, velfærd og miljø.

Programmet er mangfoldigt, og rundt omkring i landet kan man opleve alt fra byvandringer til foredrag og udstillinger.

Arkitektforeningen er tovholder, når tegnestuer, kommuner, institutioner og skoler traditionen tro fejrer arkitekternes internationale kampdag den 1. oktober med events, foredrag, udstillinger og meget mere. Formålet med Arkitekturens Dag er at vise omverdenen, hvad arkitektur handler om, hvad arkitekter laver, og hvad arkitekters kompetencer kan bruges til. Danske arkitekter har en unik forståelse for brugerinddragelse, helhedstænkning og funktionalitet og en evne til at kombinere innovative og menneskeligt værdiskabende løsninger. Arkitekturens Dag er for alle.