Æresbevisninger

Arkitektforeningen har igennem mange år uddelt æresbevisninger til personer, institutioner, foreninger og kommuner, som har udmærket sig inden for arkitektfagets område.

Årets Arne

Se listen over tidligere vindere

Arkitektforeningen København hædrer hvert år færdige værker og nyskabende initiativer, der løfter arkitekturen og den faglige debat.

Byplanprisen

Se hvilke kommuner der er blevet tildelt prisen

Sammen med Dansk Byplanlaboratorium uddeler Arkitektforeningen Byplanprisen til en kommune, en region eller en organisation, som har gjort en særlig indsats for at fremme gode og smukke bymiljøer og landskaber.

Æresmedaljen

Alle æresmedlemmer siden 1927

Æresmedaljen tildeles alle æresmedlemmer. Prisen tildeles foreninger og institutioner, der har gjort en særlig bemærkelsesværdig indsats inden for arkitektfagets område.

Genius

Helle Lassen modtog Genius i 2019

Arkitektforeningens æresbevisning Genius tildeles personer, der i særlig grad har bidraget til foreningens formål, nemlig at fremme kvaliteten i planlægningen og udformningen af vore omgivelser og at agere ud fra et helhedssyn til fremme af arkitektonisk kvalitet.

Æreskalejdoskopet

Æreskalejdoskopet

Æreskalejdoskopet er Arkitektforeningens bygherrepris, som tildeles private og offentlige organisationer eller enkeltpersoner, som på inspirerende vis har arbejdet med arkitektonisk kvalitet til værdi for samfundet.

Borgmesterprisen

Danmarks første Arkitekturborgmester

Borgmesterprisen er en ny pris, som er stiftet af Arkitektforeningen i 2020 og fremover vil blive uddelt en gang om året for at sætte fokus på arkitekturens betydning for kommunernes udvikling.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +