Bliv arrangør til Arkitekturens Dag

Alle kan blive arrangører på Arkitekturens Dag og komme i det samlede program. Find praktisk information nedenfor. I år sætter vi fokus på "Arkitekturen under forandring".

Arkitekturens Dag i Arkitektforeningen. Foto: Alonso Mayo
Kontakt

Katrine Østergaard Bang

Planfaglig konsulent

+45 30 85 90 14

kb@arkitektforeningen.dk

Arkitekturens Dag falder i år mandag den 7. oktober, men man kan også bruge dagene før og efter og stadig blive en del af det samlede program.

Hvem kan være med til at fejre Arkitekturens Dag?

Alle kan bidrage med et arrangement, så længe fokus er på vores fysiske omgivelser: områder, bygninger, pladser, torve, gader, stier – og alle rummene imellem. Så grib muligheden for at kommunikere arkitektonisk kvalitet og samfundsværdien i jeres projekter og planer og møde jeres brugere, besøgende og/eller borgerne 1:1.

Hvad kan et arrangement være?

Arrangementer kan spænde vidt, og de kan være store eller små, faglige eller folkelige. Fra debatter og samtalesaloner, til by- og naturvandringer, bygningspræmieringer, udstillinger, koncerter, bevægelse, åbent hus-arrangementer, fællescykelture, skattejagt, foredrag, dans, fællesspisning eller noget helt syvende. Eneste krav er, at de fysiske omgivelser er i fokus.

Som arrangør planlægger og afholder I selv eventet. Hvis I har behov for arkitektfaglig bistand til arrangementet, kan Arkitektforeningen hjælpe med at pege på arkitekter MAA med viden om det emne, I vil sætte fokus på.

Sådan får I arrangementet i det samlede program

Arkitektforeningen annoncerer alle arrangementer på arkitektforeningen.dk og i den samlede markedsføring op til dagen. I skal blot sende os:

  • en beskrivelse af arrangementet (tid, sted og evt. tilmelding)
  • et eller flere gode billeder i str. 1920 x 1080 pixel.

Send beskrivelsen af arrangementet til arkitekturensdag@arkitektforeningen.dk.

Kontakt

Katrine Østergaard Bang

Planfaglig konsulent

+45 30 85 90 14

kb@arkitektforeningen.dk

Hvad er Arkitekturens Dag

Arkitekturens Dag er indstiftet af Den Internationale Arkitektforening, UIA, i 1988 og afholdes hvert år den første mandag i oktober. I Danmark er det Arkitektforeningen, der er tovholder for den årlige begivenhed. Næste gang falder dagen mandag den 7. oktober, men den fejres også i dagene før og efter.


Foto: Kim Frost og Aarhus Kommune

Har du spørgsmål?

Se, hvad andre arrangører har spurgt om

Læs mere
Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +