Værktøjskasse for arrangører

Hvordan arrangerer I Arkitekturens Dag og skaber opmærksomhed om jeres arrangement? Vi har samlet en række guides, tips og tricks nedenfor.

Solnedgangspladsen i Skagen af Kristine Jensen Landskab og Arkitektur. Foto: Adam Mørk

Birgitte Lindegaard Jensen

Indholdsredaktør

blj@arkitektforeningen.dk

Kom godt i gang med planlægningen

Inspirationskatalog
Få inspiration fra otte kommuner, der arbejder med natur, bæredygtighed og arkitektur
Hent inspirationskatalog her

Vejledning til arrangører
Kom godt i gang med planlægning af Arkitekturens Dag
Hent vejledning til arrangører

Skab opmærksomhed om jeres arrangement

Annoncering på Arkitektforeningen.dk
Send en kort beskrivelse af indhold, tid, sted, link og evt. tilmelding senest den 15. september 2021. Husk også at sende et godt billede i mindst størrelse 1920 px x 1080 px. Skriv til Katrine Østergaard Bang på kb@arkitektforeningen.dk

Skab et trækplaster
Overvej om arrangementet kan kobles op på kommunalvalget og være en anledning for politikerne til at komme ud og møde borgerne og omvendt. Holder I arrangementet sammen med samarbejdspartnere, som er kendt i lokalsamfundet, så sørg for, at de også bidrager til at skabe synlighed via deres sociale medier og andre kanaler.

Skab opmærksomhed på Facebook
Opret arrangementet på eget website og del det på jeres Facebookvæg og i relevante borgergrupper. I kan også oprette en begivenhed på Facebook og invitere direkte.

Varm op på Instagram
I tiden op til arrangementet kan I varme op på Instagram, hvor I også kan dele billeder fra selve arrangementet. Vi har udarbejdet en guide til, hvordan I kan gribe sagen an.
Hent guide til Instagram

Send en pressemeddelelse til den lokale presse og ring og følg op.
Hent 9 gode råd til presseindsatsen
Hent skabelon til pressemeddelelse