ANNONCE

Alexander Rodchenko, Bøger, 1924

Martin Dalsgaard Nicolaisen:

Jeg begyndte på Arkitektur og Design på Aalborg Universitet i sommeren 2018 . Jeg er altså ny i arkitekturens verden og derfor nok både naiv og aldeles åben over for de mange muligheder, faget giver. Dog interesserer jeg mig i høj grad for arkitektur, der forbinder og inspirerer mennesker – og mener derfor, at kedelige standardbyggerier er noget af det værste, der findes i arkitekturen.

Alexandra Emelianov:

Som kandidatstuderende på ’Building Design and Techniques’ på Arkitektskolen Aarhus beskæftiger jeg mig med det byggede miljø og dets virkninger på et både sanseligt og samfundsmæssigt plan. Grundet min interesse for det atmosfæriske og konceptuelle har jeg været i praktik hos Hotel Pro Forma og AVPD i København samt June14 i Berlin. Her har jeg især arbejdet rumligt med scenografi og installationer, mens jeg på kandidaten undersøger, hvordan arkitekturen også kan begynde at adressere aktuelle problemstillinger i en større skala.

Karl Emil Koch:

Jeg er en nostalgisk arkitektstuderende på KADK, som elsker formalisme. Min nysgerrighed for at finde ud af, hvad arkitektur virkelig går ud på, har bragt mig på arbejds- og studieophold i Canada, Tyskland og Kina. Min yndlingsarkitekt er Patrik Schumacher.

Anna Sophie Gille-Udsen:

Jeg er en 23-årig arkitektstuderende med hang til samfundsengagement og politik. Til daglig læser jeg på Studio 2A: Building Design and Techniques ved Arkitektskolen Aarhus, hvor jeg fokuserer på brugerinddragelse og demokratisk arkitektur. I 2015 stiftede jeg De Arkitektstuderendes Råd og var efterfølgende forkvinde for organisationen i 1,5 år. Sidenhen har jeg arbejdet med brugerinddragelse hos Arkitema Architects og hos Kondens Arkitekter. Senest har jeg i foråret (2019) gennemført forløbet Politikens Debattør- og Kritikerskole sideløbende med mine studier.

ANNONCE