Karriere

Som arkitekt MAA kan du få rådgivning om karriere og efteruddannelse hos Arkitektforeningen. Gør for eksempel brug af vores mentorprogram, meld dig til fagmakkerordningen eller få en skrivecoach.

Kom på rette vej med en mentor

Mentor 1:1

Arkitektforeningen råder over erfarne mentorer, der kan hjælpe dig på vej og give dig faglig sparring.

Bliv eller få en fagmakker

Fagmakker

Uanset om du er en gammel rotte i faget eller helt ny, så meld dig til Arkitektforeningens Fagmakker-ordning for dimittender.

Skriv med personlig rådgivning

Skrivecoach

Som medlem af foreningen får du lige nu kampagnerabat på et forløb med tre timers individuel sparring på dine tekster.

Professionel udvikling – Undervisning og personlig coaching online

Professionel udvikling

Du arbejder med din egen professionelle profil, og hvordan du forstår og præsenterer dig selv i forhold til den eller de professionelle roller, du ønsker for fremtiden.

Medlemsfordele

Faglig udvikling, politisk indflydelse, karriererådgivning og kontante rabatter til Arkitektforeningens medlemmer

Filtrér: Arkitektforeningen

Job