Karriere

Som arkitekt MAA kan du få rådgivning om karriere og efteruddannelse hos Arkitektforeningen. Gør for eksempel brug af vores mentorprogram eller meld dig til fagmakkerordningen.

Kom på rette vej med en mentor

Mentor 1:1

Arkitektforeningen råder over erfarne mentorer, der kan hjælpe dig på vej og give dig faglig sparring.

Bliv eller få en fagmakker

Fagmakker

Uanset om du er en gammel rotte i faget eller helt ny, så meld dig til Arkitektforeningens Fagmakker-ordning for dimittender.

Medlemsfordele

Faglig udvikling, politisk indflydelse, karriererådgivning og kontante rabatter til Arkitektforeningens medlemmer

Blev medlem