Karriere

Som arkitekt MAA kan du få rådgivning om karriere og efteruddannelse hos Arkitektforeningen. Gør for eksempel brug af vores mentorprogram, meld dig til fagmakkerordningen eller få en skrivecoach.

Kom på rette vej med en mentor

Mentor 1:1

Arkitektforeningen råder over erfarne mentorer, der kan hjælpe dig på vej og give dig faglig sparring.

Bliv eller få en fagmakker

Fagmakker

Vil du inspirere den nye generation af arkitekter? Eller er du ny kandidat, der gerne vil have gode råd fra en i faget og få inspiration til det arbejdsliv, du nu skal i gang med?

Skriv med personlig rådgivning

Skrivecoach

Som medlem af foreningen får du lige nu kampagnerabat på et forløb med tre timers individuel sparring på dine tekster.

Træd i karakter professionelt

Online kursus- og coachingforløb

Du får personlig coaching i forhold til dine professionelle ambitioner og strategisk varetagelse af egen rolle og hjælp til at udvikle en præsentation af dig selv og dit arbejde.

Medlemsfordele

Faglig udvikling, politisk indflydelse, karriererådgivning og kontante rabatter til Arkitektforeningens medlemmer

Filtrér: Arkitektforeningen

Job