Fagmakker

Bliv - eller få - en fagmakker.

Foto: Laura Stamer

Charlotte Gade

Projektleder

chg@arkitektforeningen.dk

Fagmakker-ordningen er et fagligt “velkommen til faget” og Arkitektforeningen og er et inspirationsmøde mellem fagmakker og dimittend. Er der grobund for flere møder, involverer man sig naturligvis i dén udstrækning, der passer begge parter.

Koblingen foretages af Arkitektforeningens sekretariat, men selve inspirationsmødet fastlægges af parterne selv.

Er du dimittend?

Er du nyudklækket kandidat, og vil du gerne have en håndsrækning ind i faget og have inspiration til dit kommende arbejdsliv, så meld dig til Arkitektforeningens fagmakker-ordning for dimittender. Brug fx ordningen til at få et neutralt blik på din portfolio, tips til din karriere, eller måske en faglig kontakt ind i faget.

Vil du være fagmakker?

Har du lyst til at inspirere en ny generation af arkitekter, og stille din erfaring og nysgerrighed til rådighed for én af årets nye dimittender, så meld dig som fagmakker i Arkitektforeningen.
Din rolle kan være alt fra refleksionspartner til udfordrer fx i form af sparring på portfolio/CV, indspark til springet fra studerende til dimittend eller måske at introducere til andre dele af faget, dimittenden ikke i første omgang havde overvejet.

Interesseret i fagmakker-ordningen?

Kontakt Charlotte Gade, så får du tilsendt et lille profilskema, som du udfylder til brug i koblingen mellem fagmakker og dimittend. Det er Arkitektforeningens sekretariat, der matcher parrene.

Charlotte Gade

Projektleder