Træd i karakter professionelt – online kursus og coachingforløb

Få personlig coaching i forhold til dine professionelle ambitioner og strategisk varetagelse af egen rolle og hjælp til at udvikle en præsentation af dig selv og dit arbejde. Online forløb med undervisningsvideoer, hjemmeopgaver samt personlig coaching..

Foto: Mikal Harrsen

Træd i karakter som professionel – Online kursus og coachingforløb
Med erhvervspsykolog Thea Mikkelsen, cand.psych. & cand.mag.

Få personlig coaching i forhold til dine professionelle ambitioner og strategisk varetagelse af egen rolle og hjælp til at udvikle en præsentation af dig selv og dit arbejde.

Online forløb med undervisningsvideoer, hjemmeopgaver samt personlig coaching, der hjælper dig med at afklare din personlige professionelle profil og tydeliggøre dine kompetencer i forhold til det arbejde, du gerne vil varetage i fremtiden, samt at levere en overbevisende præsentation af dig selv og dine projekter.

Forløbet bygger på teori og metoder udviklet indenfor aktuel international forskning omkring karriereudvikling i projektorienterede arbejdskulturer samt succesfulde præsentationsmetoder, der vil blive præsenteret i undervisningsvideoerne. Du får desuden coaching til at afklare, hvordan du kan være med til at definere og udvikle dig selv og dit arbejde på måder, der skaber værdi for dig og dem, du arbejder for og sammen med. Endelig skal du præsentere dig og dit arbejde på baggrund af video og refleksionspapirer, så andre forstår, hvem du er, og hvad I vil kunne opnå sammen.

Forløbet henvender sig til alle, der ønsker at tydeliggøre egen professionelle profil. Det kan både være, hvis du vil blive bedre til at præsentere dig selv og dit arbejde i forbindelse med konkurrencer, i samarbejder, ved jobskifte, ansøgninger om funding eller i dit netværk, og hvis du gerne vil afklare, hvilke mål du ønsker at gå efter i dit arbejdsliv, og undersøge, hvilke roller du kan påtage dig fremover og få støtte i at afprøve dig selv som professionel i nye sammenhænge.

Forløbene kører fra primo september 2020 og aftales individuelt, så de passer ind i din kalender. Du kan allerede nu tilmelde dig.

Læs meget mere om forløbet i kursusoversigten. Her finder du også uddybende information om de tre trin i forløbet og varighed/frekvens mellem modulerne samt om, hvordan du tilmelder dig.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +