Afsluttede konkurrencer

Her kan du se eksempler på nogle af de mange forskellige arkitektkonkurrencer, Arkitektforeningen har været med til at gennemføre.

Vinderforslaget til New AARCH, tegnet af Vargo Nielsen Palle, ADEPT og Rolvung & Brøndsted Arkitekter.

Bodil Krohn

bkh@arkitektforeningen.dk

Savner du information om en specifik afholdt konkurrence, som ikke står på listen? Tag kontakt, og så vil vi hjælpe dig med at finde det materiale, du har brug for.

Bemærk, at mens der i de åbne konkurrencer både linkes til konkurrenceprogram og dommerbetænkninger, så kan vi kun henvise til konkurrenceprogrammer i forbindelse med indbudte konkurrencer, da dommerbetænkningerne tilhører bygherre.

Bodil Krohn

bkh@arkitektforeningen.dk

Strategisk rådgivning

Leder du efter rådgivning?

I Arkitektforeningen tilbyder vi strategisk rådgivning til både private og offentlige bygherrer samt rådgivere i konkurrencer og udbud med arkitektydelser. Det gør vi, fordi en god og velplanlagt arkitektkonkurrence kan sætte skub i udviklingen og ændre samfundet til det bedre

Se mere

Filtrér: Arkitektforeningen