Konkurrence- og udbudsnetværk

Bliv en del af konkurrence- og udbudsnetværket og vær med til at skabe et centralt omdrejningspunkt for udveksling af relevant viden og sparring på de mest aktuelle udfordringer. Vi analyserer konkurrence- og udbudsforløb, undersøger rammerne, deler erfaringer og bringer viden i spil i fællesskab. For at lære af hinanden, løfte vidensniveauet, fremme kvaliteten og udbrede kendskab til god praksis.

For yderligere information og tilmelding til netværket

Sidsel Gelting Hodge

Fagkonsulent

sgh@arkitektforeningen.dk

Hvad

Med konkurrence- og udbudsnetværket udfordrer vi rammerne for udbud og konkurrencer, så de i højere grad understøtter arkitektonisk kvalitet. Det gør vi ved at tilbyde et debatforum, hvor vi vender aktuelle tematikker og udfordringer og får og deler  inspiration, værktøjer, konkret viden og sparring til arbejdet med konkurrencer og udbud.

For hvem

Netværket er for alle, der beskæftiger sig med konkurrencer og udbud med arkitektydelser. Både bygherrer, rådgivere, udviklere og andre, som har hænderne nede i udbudspraksis, er velkomne.

Det får I

Helt konkret tilbyder konkurrence- og udbudsnetværket:

• To fysiske og to digitale arrangementer hver år. Arrangementerne byder på debat af aktuelle emner samt inspirerende oplæg fra bygherrer, forskere og praktikere. De fysiske netværksmøder tager som regel afsæt i en konkret case og afholdes skiftevis i København og Aarhus.
  • Et lukket forum for vidensdeling og erfaringsudveksling.
  • Nyheds- og inspirationsmails, så du er opdateret på, hvad der sker på området.

Pris pr. år

• Virksomheder/organisationer/kommuner: kr. 5.000,-
    Medlemskabet er ikke personligt, så det er muligt, at flere kollegaer deltager i netværksmøderne samtidig (begrænset antal) eller på skift
  • Personligt medlemskab for medlemmer af Arkitektforeningen: kr. 850,-
  • Personligt medlemskab for ikke-medlemmer af Arkitektforeningen: kr. 1.700,-

Program for 2021

• Webinar den 8. april kl. 15.00-17.00 (afholdt)
    Tema: Budgetter i projektkonkurrencen
  • Seminar og debat i Arkitektforeningen den 23. juni kl. 15.00 – 18.00 (afholdt)
    Tema: Hvordan kan vi slanke udbudsprocessen?
  • Webinar den 14. oktober kl. 15.00-17.00
    Tema: Hvordan kan fagdommerne bruges i forskellige udbud?
  • Seminar og debat i Aarhus den 7. december kl. 14.00-17.00
    Tema: Arkitektskolen i Aarhus – om at fastholde bygherrens vision i totalentrepriseudbud.
For yderligere information og tilmelding til netværket

Sidsel Gelting Hodge

Fagkonsulent

sgh@arkitektforeningen.dk

Vejledning til bygherrer og bygherrerådgivere

Vejledning til projektkonkurrencer – 7 gode råd

Få indblik i en mere enkel og mindre ressourcekrævende vej til at gennemføre projektkonkurrencer. Bogen er udarbejdet af Arkitektforeningen og Danske Arkitektvirksomheder.

Hent bogen gratis
Filtrér: Arkitektforeningen