Undervisning og workshops

Arkitektforeningen tilbyder inspirationsoplæg og undervisning for bygherrer og rådgivere, der selv ønsker at gennemføre konkurrencer.

Har du spørgsmål?

Dorte Sibast

Udviklingschef

+45 26 71 90 17

ds@arkitektforeningen.dk

Vi skræddersyr inspirationsoplæg og undervisning til jeres behov. Oplæg er både tiltænkt bygherrer og rådgivere, der selv ønsker at gennemføre konkurrencer. Men vi kan også vinkle oplæg til for eksempel organisationer, foreninger og kommuner, som ønsker inspiration til, hvordan man skaber arkitektonisk værdi i udviklingsprojekter.

Eksempler på temaer for oplæg og undervisningsforløb

Konkurrencer: Det uventede geniale eller spild af penge?
Hvad kan konkurrencer? Hvornår skaber de værdi? Og hvordan kan man bruge dem? Argumenter for og imod arkitektkonkurrencer og gennemgang af metoder, genveje og faldgruber i arkitektkonkurrencer.

Arkitektonisk værdi og visionsafklaring
Hvordan skaber man de bedste rammer for udvikling af projekter, når arkitekturen har betydning? Hvordan bliver man afklaret med, hvad der er vigtigst at få svar på og hvornår? Og hvordan bruger man konkurrencen til det den er bedst til?

Konkurrencens og fagdommernes potentiale som redskab i arkitekturpolitikker
Hvordan kan man bruge konkurrencen og udbud med arkitektydelser til udviklingsopgaver i kommunen? Hvordan bruges de i praksis? Introduktion til konkurrenceformer og fagdommerne som værktøj til at skabe værdi i det byggede miljø med eksempler fra hele landet.

Har du spørgsmål?

Dorte Sibast

Udviklingschef

+45 26 71 90 17

ds@arkitektforeningen.dk

Hvad koster det?

Vores inspirationsoplæg for bygherrer starter ved 5.000 kr. ekskl. moms.

Er du interesseret i et skræddersyet undervisningsforløb i enten din bygherreorganisation eller din rådgivningsvirksomhed, så kontakt os og få et tilbud.

Visualisering: Tietgenskolen i Odense af Kjaer & Richter

Har du brug for en fagdommer?

En fagdommer MAA garanterer høj kvalitet i jeres bedømmelse. En fagdommer MAA ‘oversætter’ det arkitektoniske indhold for de øvrige dommere, giver plads til forskellige holdninger og har stor praksiserfaring. En fagdommer MAA er uvildig, sikrer en fair vurdering og er specialist på sit eget fagområde. Og ikke mindst er en fagdommer MAA både arkitektonisk fremsynet og sikrer arkitekturens værdi.

Læs mere
Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +