Netværk for kommunal arkitekturpolitik

I Arkitektforeningen vil vi have øget fokus på kommunale arkitekturpolitikker, så vi får styrket implementeringen af dem i landets kommuner. Bliv en del af vores arkitekturpolitiske netværk.

Foto: Laura Stamer

Akademisk Arkitektforening sætter i år øget fokus på kommunale arkitekturpolitikker med det formål at styrke implementeringen af disse i landets kommuner. Samtidig er flere danske kommuner i gang med at udarbejde eller opdatere deres arkitekturpolitik.

Derfor lancerer vi et arkitekturpolitisk netværk – et tværfagligt forum, hvor vi som forening kan bidrage med arkitektfaglige input, samt facilitere medlemmernes udveksling af viden og erfaringer med at udarbejde og implementere en arkitekturpolitik.

For hvem og hvorfor

Netværket er målrettet alle der beskæftiger sig med arkitekturpolitik. Kommunalpolitikere er også meget velkomne.
Målet er at skabe et forum, hvor medlemmerne både får inspiration udefra og mulighed for at udveksle erfaringer, viden og værktøjer til at udarbejde og implementere en kommunal arkitekturpolitik.

Det får I

• 2-3 arrangementer årligt med inspirerende oplæg fra kommuner, forskere og praktikere. Netværksmøderne finder sted forskellige steder i landet og vil typisk indeholde en byvandring.
  • et lukket forum for vidensdeling og erfaringsudveksling
  • nyheds- og inspirationsmails, så du er opdateret på, hvad der sker på området.

Pris pr. år

Kommuner/organisationer/tegnestuer: kr. 2.500,-

Medlemskabet er ikke personligt, så det er muligt at deltage flere kollegaer til netværksmøderne (begrænset antal) eller deltage på skift.

Personligt medlemskab: kr. 1.500,-

For medlemmer af Arkitektforeningen: kr. 750,-

For yderligere information og tilmelding til netværket

Kontakt projektleder, arkitekt MAA Katrine Østergaard Bang, telefon: 3085 9014, mail: kb@arkitektforeningen.dk