Netværk for nyuddannede

Mange nyuddannede arkitekter savner et fagligt fællesskab. I Arkitektforeningens netværk for nyuddannede får du indblik i alle de mange forskellige måder, man kan være arkitekt på, du får et fortroligt rum, hvor du kan dele faglige udfordringer og muligheder – og måske du møder din kommende chef, kollega eller samarbejdspartner. Netværket tilbydes i både Aarhus og i København.

Er du nyuddannet arkitekt står du over en spændende, men også udfordrende tid, og der er mange ting at forholde sig til: Du skal opbygge en portfolio, finde dit første job, udvide dit netværk og profilere dig selv professionelt på LinkedIn og andre platforme. Og har du allerede fundet dig et arbejde, kan du have brug for hjælp til at knække de uskrevne koder på arbejdspladsen, løse en udfordrende opgave eller søge ny inspiration.

Derfor har Arkitektforeningen startet et faciliteret netværk, som er skræddersyet nyuddannede MAA’er og giver dig mulighed for at dele udfordringer og muligheder med andre i samme situation.

Netværket er et fortroligt rum, som hjælper dig med at finde fodfæste i faget, lære af andres erfaringer og dele ud af dine egne.

Helt konkret får du mulighed for at deltage i workshops, foredrag og sociale arrangementer, hvor du kan møde erfarne arkitekter og udvide dit netværk. Du vil også kunne drage fordel af vores karrierevejledning og rådgivning om portfolioopbygning, jobansøgninger og professionel profilering, så du kan blive bedre til at skabe synlighed om dig selv i faget. Udover muligheden for at skabe nye professionelle relationer og få inspiration og sparring, kan du også få indflydelse på, hvilke emner vi tager op i netværket.

Hvem kan være med?

Netværket er for dig, der er MAA’er, nyuddannet og kan se værdien i at dykke ned i forskellige måder at bruge sin faglighed på og få inspiration og sparring med andre i et fortroligt rum. Sammen kan I gøre jer fælles overvejelser, om hvordan I bedst sætter jeres faglighed i spil.

Hvordan foregår det?

Netværket ledes af en projektleder i Arkitektforeningen med ansvar for møderne, så du kan koncentrere dig om indholdet og dialogen med de andre deltagere.

Vi tilbyder tre møder á to intensive timer i grupper á ca. 14 deltagere. Har I efterfølgende lyst til at fortsætte som et selvkørende netværk, har I mulighed for det.

Hvor foregår det?

Møderne afholdes i Aarhus på Dokk1 og i København i Åbenrå 34. Lige bag Nørreport Station.

Møder – og datoer

Vi lægger løbende møderne op i vores kalender, men du kan allerede nu se lidt af indholdet og tilmelde dig på chg@arkitektforeningen.dk

København
3. oktober
24. oktober
9. november
Alle dage kl. 16-18.

Aarhus
11. oktober
30. oktober
Alle dage kl.16-18.

Første møde – karrierestart, hvordan kommer vi i gang  – netværk, netværk, netværk!
På dette første netværksmøde lægger vi fra land med at lære hinanden at kende og præsentere de udfordringer, som presser sig på. Vi taler om de forskellige veje til at starte sin karriere, hvordan kortlægger og opbygger man sit netværk og selvfølgelig om dine egne forventninger til netværket.

Andet møde – den vigtige og vanskelige formidling af fagligheden
Andet netværksmøde sætter fokus på den svære formidling af arkitektfagligheden – hvordan øger vi vores bevidsthed om vores faglighed, og hvordan styrker vi formidlingen af vores kompetencer?

Tredje møde – Arkitektfagligheden i forskellige roller
Er det første job udslagsgivende for resten af karrieren? Er det muligt at skifte retning?

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +