SDG-netværk

Sustainable Development Goals Netværk. FN's 17 verdensmål er på alles læber. Med dette netværk undersøger vi, hvad arkitekter kan gøre for hjælpe med at opnå dem.

Foto: Klimatilpasning i Kokkedal. Foto: Schønherr

Dorte Sibast

Udviklingschef i Akademisk Arkitektforening

ds@arkitektforeningen.dk

Verdensmålene taler i høj grad til det byggede miljø og arkitekternes potentiale til aktivt at arbejde med at opnå dem. Vil du være med til at drøfte hvordan arkitekterne kan spille en rolle? Er nogle mål vigtigere end andre? Hvad skal/kan Arkitektforeningen for at opnå målene?

Netværket er medlemsdrevet og lederrollen går på skift, cirka på årlig basis.

Nuværende leder er Tom Hansen, arkitekt MAA og adjunkt, KEA BYG.

Netværket optager løbende nye medlemmer og havde sin opstart i marts 2020. Der er et årligt budget på ca. 5.000,- kr. til fire-fem årlige møder, som afholdes i Åbenrå 34 i København K.

Yderligere information og tilmelding til udviklingschef Dorte Sibast, ds@arkitektforeningen.dk

Dorte Sibast

Udviklingschef i Akademisk Arkitektforening