Legater og Fonde

Arkitektforeningens legater

Søg legat til uddannelse og forskning.

Er du MAA'er og har du et ønske om at videreuddanne dig eller om at udforske et særligt område nøjere, men ikke midler til at gennemføre projektet, kan du søge støtte gennem Arkitektforeningen.

Legaterne uddeles til MAA'er og primært til studierejseformål, videre- og efteruddannelsesformål for studerende eller allerede færdiguddannede samt videreudvikling af forskningsprojekter eller forberedelse af forskningsprojekter.

Temaet for ansøgninger bliver meldt ud i løbet af foråret 2018.

Få info om legater
Meld dig ind i netværksgruppen Legater og Fonde (kun MAA'er, så adgang kræver login), hvor du kan finde en liste over øvrige legater og deres ansøgningsfrister.
Som medlem af gruppen får du også direkte besked, når der komme nye legater og fondsmuligheder til.

Understøttelsesfondet
Medlemmer af Arkitektforeningen har mulighed for at søge Understøttelsesfondet om legater i henholdsvis maj og november.

Se her hvem der har modtaget de seneste års legatpuljer fra Arkitektforeningen:

Legater 2017

Legater 2016