Legater og Fonde

Igen i år har Arkitektforeningen uddelt legater til MAAere, der ønsker at videreuddanne sig, tage på studierejse eller konferencer.

Se her hvem der har modtaget årets legatpulje

Bedømmelsen af årets ansøgninger fandt sted medio maj 2016, og ansøgerne har fået direkte besked efterfølgende. Arkitektforeningen takker for alle ansøgningerne og opfordrer samtidigt interesserede til at tilmelde sig netværksgruppen Legater og Fonde.

Næste år
Temaet for ansøgninger bliver meldt ud i løbet af januar.

Få info om legater
Meld dig ind i netværksgruppen Legater og Fonde (kun MAAere, så adgang kræver login), hvor du kan finde en liste over øvrige legater og deres ansøgningsfrister.
Som medlem af gruppen får du også direkte besked, når der komme nye legater og fondsmuligheder til.

Undesrtøttelsesfondet
Medlemmer af Arkitektforeningen har mulighed for at søge Understøttelsesfondet om legater i henholdsvis maj og november.

Se her hvem der har modtaget de seneste års legatpuljer fra Arkitektforeningen:

Legater 2016

Legater 2015