Bliv arkitekt MAA

Styrk din faglighed og din karriere gennem et medlemsakab af Arkitektforeningen.

Få ret til titlen 'arkitekt MAA'.
Titlen er et kvalitetsstempel, der kræver en kandidatuddannelse fra en anerkendt arkitektskole samt løbende efteruddannelse.

BLIV MEDLEM

Få faglig udvikling
Få kurser og efteruddannelse med rabat, metorordning, faglige hverv, karrierådgivning og alt det, der styrker din faglighed som arkitekt MAA.

Få et kvalificeret netværk
I Arkitektforeningen kan du møde godt 7.000 fagfæller fra hele landet: nye kolleger, kommende arbejdsgivere og nye venner. Styrk din profil i MAA-netværket.

Få kontante fordele
Som medlem får du rabat på forsikring, Politiken abonnement, bøger og tidsskrifter, efteruddannelse, delebiler, hotelbesøg og ferieboliger, entré til museer samt møbler og design.

Hvem kan blive medlem?
De fleste medlemmer har taget afgang fra enten KADK i København, Arkitektskolen Aarhus eller en EU-anerkendt international arkitektskole.
Er din baggund anderledes men relevant - fx konstruktør eller MSc fra AAU - kan du stadig blive medlem, men skal søge om optagelse gennem foreningens Optagelses- og Kvalifikationsnævn: læs mere her

Se flere medlemsfordele

Kontakt:
Har du spørgsmål til kontingent:
Helle Egsgaard Waaben, T: 30 5 9013: M: hew@arkitektforeningen.dk

Har du spørgsmål til ind- og udmeldelser, flytning etc.
Susanne Steinhauer Telen, T:3085 9000, M: sst@arkitektforeningen.dk

Har du spørgsmål til medlemskab
Lena McNair, T: 3085 9005, M: lm@arkitektforeningen.dk