Det gode boligmiljø og fællesskaber i en rural kontekst

Rural Agentur inviterer til workshop og markvandring i det fri (og virtuelt) med fokus på fremtidens planlægning i det rurale rum belyst gennem konkrete landskaber og cases.

Foto fra udstillingen ‘Going Rural’ i Dreyers Arkitektur Galleri, DAC i BLOX. Foto: Rasmus Hjortshøj

Tidspunkt:

05.10.2020

Arrangeret af:

Rural Agentur

Sted:

Slettebjergvej 21, 4174 Jystrup

Boformer og fællesskaber er i forandring ikke kun i byerne, men også på landet. Fra high-tech landbrug til nye bæredygtige bofællesskaber er landet på mange måder lige nu et kontroversielt laboratorium i en global omdefinering af forholdet mellem land og by.

Men hvordan ser rural planlægning ud? Og hvordan kan vi som arkitekter og planlæggere agere i forhold til det rurale rums stigende kompleksitet?

Som samfund er vi dybt afhængige af velfungerende rurale områder, men årtiers forfejlet planlægning har skabt socialt, økonomisk såvel som miljømæssigt udfordrede landdistrikter. Interessen for “landet” er imidlertid stigende, og flere og flere især helt unge efterspørger tidssvarende boformer på landet. Tegnestuen og rådgivningsvirksomheden Rural Agentur arbejder med udvikling af nye og ambitiøse koncepter for at bo, leve, arbejde og studere uden for de store byer.

I forbindelse med Arkitekturens dag 2020 inviterer Rural Agentur til workshop og markvandring i det fri (og virtuelt) med fokus på fremtidens planlægning i det rurale rum belyst gennem konkrete landskaber og cases, som kontoret arbejder med, bl.a. 10 rurale studieboliger, der lige nu er ved at blive bygget på gård-kontoret.

Covid-19

I Arkitektforeningen opfordrer vi alle – både deltagere og arrangører – til at følge Sundhedsstyrelsen anvisninger i forhold til at beskytte sig selv og andre mod COVID-19.

Hold øje med myndighedernes anvisninger i dit lokalområde. De fleste arrangementer vil kræve tilmelding for at sikre, at anbefalingen om afstand overholdes.

Vi opfordrer til at holde afstand og passe godt på hinanden derude. Og så ønsker vi alle en glædelig Arkitekturens Dag.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +