Gentofte: Fotosafari for børn 5-12 år

Kom med på fotosafari i dit nabolag. Vi jagter ikke vilde dyr, men fanger steder og stemninger.

Tidspunkt:

Den 8. oktober 2022 kl. 10-12

Arrangeret af:

Arkitekt MAA Sidsel Gelting Hodge og Katrine Østergaard Bang

Sted:

Start ved Jægersborg Bibliotek

Kom med på fotosafari og få dit billede udstillet på Jægersborg Bibliotek

Er der et hjørne, hvor du tit mødes med dine venner? Har du spottet en flot detalje? Hvad kendetegner egentlig kvarteret, du bor i? Gennem kameralinsen skal vi kigge på arkitektur og rummet imellem bygningerne og se, om vi kan fange stedets ”ånd”.

Vi mødes på Jægersborg Bibliotek, hvor vi starter med at tale om, hvordan man bedst indfanger et sted. Derefter bliver I sendt ud for at tage billeder. Når I vender tilbage, taler vi om billederne og vælger de bedste ud.

Fotosafarien afholdes vil blive faciliteret af arkitekt MAA Sidsel Hodge og Katrine Østergaard Bang fra Arkitektforeningen. Du skal medbringe en mobiltelefon med kamera. Udvalgte billeder vil blive samlet ind og udstillet på biblioteket.

• Alder: 5-12 år
  • Arrangementet er gratis, men både børn og voksne skal have billet.
  • Meld dig til her
Filtrér: Arkitektforeningen