Greve: Orienteringsdyst – brug din stedsans i et parcelhuskvarter

Vær med til orienteringsdyst i et af Danmarks største parcelhuskvarterer fra 60érne og 70érne. Alle er velkomne – i alle aldre. Ligesom i en klassisk skattejagt er der poster med spørgsmål, som skal findes og besvares ud fra det udleverede kort.

Tidspunkt:

2. oktober, kl. 10-12.00

Arrangeret af:

ARK OIE, Line Stougaard

Sted:

Mødested: Hundige Kirke, Eriksmindevej 20, 2670 Greve.

Slå sanserne til og gå på jagt i ét af Danmarks største parcelhuskvarerer

Vær med til orienteringsdyst i et af Danmarks største parcelhuskvarterer fra 60érne og 70érne. Alle er velkomne – i alle aldre. Ligesom i en klassisk skattejagt er der poster med spørgsmål, som skal findes og besvares ud fra det udleverede kort. Det gælder ikke om høj fart, mest om at tænke sig om, se sig for og mærke efter. Man må fragte sig rundt på både ben og hjul (uden motor) – og gerne i hold. Der vil naturligvis være præmie til vinderen/vinderholdet.

Stedsans kan forstås som vores evne til at finde vej eller mangel på samme. Men den evne hænger stærkt sammen med vores evne til at aflæse og sanse vores omgivelser – både fysisk og historisk. Børn er særligt sansestærke, og derfor kan vi ved at opleve omgivelser sammen med dem skærpe vores sanser endnu mere.

Tilmelding via mail (se link øverst på denne side) – så er du/I garanteret plads i dysten. Man kan også dukke op på dagen, der vil være ekstra oversigts/svar-kort.

Følg med og læs mere på Instagramprofilen @ark_oie. Hvis vejret bliver helt skidt, vil det blive meldt ud her lørdag aften/søndag morgen i story, hvis dysten afblæses, men lidt regn og vind er også godt for sanserne.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +