Haderslev: Verdensmålene i det almene byggeri

Vær med på Arkitekturens Dag, når Skovbærparken viser rundt i boligområdet og deler ud af viden om, hvordan verdensmålene er blevet implementeret. Du kommer rundt og ser fællesområderne, og i fælleshuset vil der efterfølgende være indlæg, en udstilling af fotos, der viser området under renovering, samt en mindre forfriskning. Alle er velkomne: beboere, boligselskaber, politikere, branchefolk, rådgivere, entreprenører og andre Interesserede gæster.

Skovbærparken efter renovering. Foto: Haderslev Boligselskab

Tidspunkt:

2 oktober kl. 16.30

Arrangeret af:

Haderslev Boligselskab

Sted:

Mødested ved fælleshuset i Skovbærparken, Skovvænget 52, 6100 Haderslev

Vil du gerne vide mere om nogle af FN’s verdensmål, og hvordan de bliver tænkt ind i de almene boligområder?

Så kom og vær med til Arkitekturens Dag, når Skovbærparken i Haderslev fortæller og viser rundt i boligområdet og deler ud af viden om, hvordan verdensmålene er blevet implementeret. Vi skal rundt og se fællesområderne, og i fælleshuset vil der være indlæg samt en udstilling af fotos, der viser området under renovering – fra start til slut.

Du møder:

  • Haderslev Boligselskab, entreprenør og rådgiver på byggesagen, som fortæller om bæredygtighed, social-bæredygtighed, energiforbedringer samt hvordan sundhed og trivsel er tænkt ind, i det forandrede boligområde.
  • Charlotte, som selv bor i Skovbærparken, som vil fortælle om fællesskab, og hvordan beboerne anvender områderne samt – ikke mindst – hvad de håber fremtiden bringer for området.
  • Thomas Holluf Nielsen fra Domea.dk, som efterfølgende holder et indlæg i fælleshuset om hvordan han ser bæredygtighed i det almene.

Dagen slutter med en mindre forfriskning efter en spændende eftermiddag.

Vi håber på et stort fremmøde samt spørgelyst fra deltagerne ved Arkitekturens Dag.

Haderslev Boligselskab

Skovbærparken før renovering. Foto: Haderslev Boligselskab
Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +