Hele landet: #minstedsans fotokonkurrence – om stedsans i et parcelhuskvarter

Har du tænkt over, hvad du egentligt sanser i et 1960'er-1970'er parcelhuskvarter? Hvad er det særlige ved sådan et sted for dig? Fang den stemning, udtryk, karakteristika eller oplevelse med dit kamera, deltag i fotokonkurrencen på Instagram og vind en fin parcelhuspakke.

Tidspunkt:

Konkurrencen slutter d. 3. oktober 2022, kl. 12.00

Arrangeret af:

ARK OIE, Line Stougaard, @ark_oie

Sted:

Et parcelhuskvarter hvor som helst i Danmark

Deltag i Instagram-konkurrencen #minstedsans og vind en fin parcelhus-bogpakke!

Har du tænkt over, hvad du egentligt sanser i et 1960’er eller 1970’er parcelhuskvarter? Hvad er det særlige ved sådan et sted for dig? Fang den stemning, udtryk, karakteristika eller oplevelse med dit kamera, og deltag i fotokonkurrencen.

I anledningen af Arkitekturens Dag udfordrer tegnestuen ARK OIE dig til at sanse efter i et parcelhuskvarter. I de sirlige net af stamveje, stikveje og stier kan man fysisk miste orienteringen for en stund. Men hvad med stedsansen?

Mange ”kender,” og mange bor i parcelhuskvarterer, men har måske længe knap nok sanset omgivelserne, historien, helheder og detaljer. Ofte fornemmer vi kun ubevidst de steder, hvor vi færdes til hverdag. Vi risikerer derfor at overse og undervurdere betydningen for os af stedets karakter, stemning og identitet; bevidstheden om hver enkelt dels betydning for helheden og for os.

Sådan deltager du:

  • Dit foto skal tage udgangspunkt i emnet ”stedsans” i et parcelhuskvarter fra 1960’erne, 1970’erne eller måske 1980’erne. Det kan være helheder, detaljer, bygninger, landskaber, overblik, sammenhænge, helt tæt på, natur, levende væsener (husk blot at få lov af dem).
  • Upload dit foto på din Instagramprofil og anvend #minstedsans og tag @ark_oie i teksten under. Husk at din profil skal være åben.
  • Du skal følge @ark_oie på Instagram.
  • Du må gerne skrive en beskrivende tekst til billedet og fortælle om dine tanker bag, men det er ikke et krav.

Konkurrencen slutter den 3. oktober 2022, kl. 12.00.

@ark_oie vil løbende re-poste deltagende fotos med #minstedsans på @ark_oie Instagramprofil i stories, så dette skal være okay for dig.

Du er velkommen til at deltage med mere end ét foto og også med gamle fotos.

Præmie, afgørelse og hyldest af vinderne

ARK OIE præmierer tre billeder. Tre dommere udvælger hver en vinder. Vinderne vil efterfølgende blive kontaktet og modtage en lækker parcelhus-bogpakke med posten. (Dommerne må gerne selv bidrage, men kan naturligvis ikke selv udpege deres eget foto som en af vinderne).

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +