København: Arkitekter Uden Grænser – Ufærdigt Arbejde

Hvordan kan arkitektur kan bruges til at skabe udvikling? Hvordan arbejder de frivillige projektteams i Arkitekter Uden Grænser? På Arkitekturens Dag 2023 stiller organisationen op i Arkitektforeningen og fortæller om organisationen, viser deres seneste afsluttede projekt og tilbyder en sjælden mulighed for at møde nogle af de frivillige arkitekter, der deltager på fra projekter fra Ukraine til Nicaragua og fra Nørrebro til Uganda.

Mød nogle af de frivillige bag Arkitekter Uden Grænser og hør om foreningens metoder og projekter. Foto: Arkitekter Uden Grænser

Tidspunkt:

2. oktober kl. 17-18.30 (dørene åbner kl. 16.30)

Sted:

Arkitektforeningen, Åbenrå 34, København K

Arrangeret af:

Arkitekter Uden Grænser i samarbejde med Arkitektforeningen

På Arkitekturens Dag kan du møde Arkitekter Uden Grænser i Arkitektforeningen.

Kom bagom Arkitekter Uden Grænser og mød nogle af de frivillige, der står for organisationens igangværende projekter i krydsfeltet mellem arkitektur, planlægning og udviklingsarbejde. Få en kort indflyvning til organisationens formål og metoder, og se et konkret eksempel på et projekt der skaber sundhed i et afrikansk slumkvarter.

Du kan også få en snak med de frivillige, der lige nu arbejder på en række igangværende projekter, der spænder fra byplanlægning, jordrettigheder og biobaseret byggeri til skolebyggeri, youth empowement og en kaffecentral. Og få svar på alle de spørgsmål du ikke vidste, du havde, om hvordan arkitekter kan gøre en reel forskel, hvor det virkelig batter.

Program

16.30: Dørene åbnes.
17-17.30: CEO Anton Ryslinge præsenterer projektet med etablering af et biocenter i et slumkvarter i Kampala, Uganda, og andre af Arkitekter Uden Grænsers aktuelle projekter.
17.30-18.30. Mød de forskellige projektgrupper, som udstiller deres work-in-progress

Arkitekter Uden Grænser er værter for arrangementet. Arkitektforeningen byder på let forplejning.

Tilmeld dig inden torsdag den 28. september 2023 kl. 9.00.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +