København: Familieværksted i DAC

På Arkitekturens Dag holder DAC åbent i Familieværkstedet, så du kan komme forbi om eftermiddagen og lave et flot plantetryk eller få malet et af byens tårne på kinden. Der er gratis adgang.

DAC inviterer indenfor i Familieværkstedet på Arkitekturens Dag. Foto: DAC

Tidspunkt:

2. oktober 2023, kl. 15-19:00

Arrangeret af:

DAC

Sted:

Bryghuspladsen 10, 1473 København K

Kom ind i familieværkstedet i Educatorium, hvor DACs værter hjælper jer i gang med kreative aktiviteter, der kobler sig på vores aktuelle udstilling Copenhagen in Common.

Lav et lystryk af plantedele

Bliv klogere på byens forskellige plantearter, når vi undersøger lokale plantedele og viser den dyrebare natur frem gennem blå lystryk. Lystrykket bliver til et smukt billede, som du kan tage med dig hjem eller forære i gave til én, du holder af.

Under aktiviteten vil DACs værter hjælpe dig godt i gang med tryk-teknikken ’cyanotypi’. Det er den teknik, vi bruger, når vi på magisk vis tryller de flotte tryk frem af byens forunderlige planter!

Byens tårne på kinden

Som noget særligt får vi denne mandag besøg af en dygtig ansigtsmaler, så man kan få et af Københavns flotte tårne på kinden eller en Børs-drage i panden!

På Arkitekturens Dag er der gratis adgang til DAC og et væld af aktiviteter hele dagen. Se resten af programmet for Arkitekturens Dag i DAC.

Arkitekturens Dag i DAC er i samarbejde med Arkitektforeningen og Arkitekturhovedstad 2023

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +