København: Rundtur i Tunnelfabrikken – én bydel under ét tag

Oplev de gamle ØTC-haller, som skabte tunnelforbindelsen mellem Danmark og Sverige. Få en unik rundtur i de gigantiske haller, en historie om, hvad de er skabt til, og hvad de skal blive til.

Tunnelfabrikken i Københavns Nordhavn skal udvikles til 70.000m2 kulturel og social infrastruktur. Visualisering: Arcgency

Tidspunkt:

2. oktober kl. 16:00

Arrangeret af:

Tunnelfabrikken

Sted:

Tunnelfabrkken, Nordhavn. SE LINK FOR PRÆCIS LOKATION NEDENFOR

En bydel under et tag med social sammenhængskraft, involvering, innovation. Et ønske om at nedbringe forbruget af planetære ressourcer. En vision om at gøre noget ingen har gjort før, vi samler alt hvad der er i en bydel under sammen tag. Koncertvenue, boliger, værksteder, butikker, stræder, restauranter mv.

Kom ud og oplev de gamle ØTC-haller, som skabte tunnelforbindelsen mellem Danmark og Sverige. Få en unik rundtur i de gigantiske haller, en historie om, hvad de er skabt til, og hvad de skal blive til.

Tunnelfabrikken skal udvikles til 70.000 kvadratmeter kulturel og social infrastruktur der skal danne rammerne for en stor del af fremtidens Nordhavn. Vil vi gerne åbne dørene op hver år på Arkitekturens Dag i hele renoveringsperioden, så dette er den første tour de Tunnelfabrikken – kom!

Mødested er Tunnelfabrikken. Se link for præcis lokation her

Mads Møller, MAA Founding Partner hos Arcgency samt Laust Christian Poulsen og Lærke Hein, der er Co-CEOs hos Tunnelfabrikken

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +